Aydın Kuruyemiş için kalite, ürün dalındayken başlayan ve tüketiciye ulaşana kadar yaşanan bir süreçtir. Üstün kalite odaklı üretim sürecimizi, güncel teknolojiyle destekleyerek sürekli iyileştirmeyi iş modelimiz haline getirdik. Kalite standartlarımızı belirleyen en büyük etken müşterilerimizden gelen geri bildirimlerdir. Üretim süreçlerimiz, uzman AR-GE ekibimiz tarafından müşterilerimizin talep ve geri bildirimleri göz önünde bulundurularak sürekli güncellenmektedir.
Aydın Kuruyemiş için makine seçimleri, ürün kalitesini en üst düzeyde tutacak olan ekipmanlardan yapılır. Güncel teknolojiler yakından takip edilerek üretime uygun, en iyi makine ve teçhizatlar tedarik edilir.
Maksimum hijyen: Ürünlerimizde sıfıra yakın kontaminasyonu sağlayabilmek için son bir yılda önemli yatırımlar yaparak pastörizasyon hattı ve diğer gerekli teknolojileri envanterimize kazandırdık. Pastörizasyon hattı sayesinde özellikle salmonella bakterisi ve diğer kontaminasyonlar ürünlerimizden tamamen arındırılabilmektedir.
Aydın Kuruyemiş üretimini uluslararası kalite standartları ile gerçekleştirmektedir. Bu sayede uluslararası pazardaki en önemli sertifikaları almaya hak kazanmıştır. Üretim süreçlerini standartlar çerçevesinde geliştirmeye devam etmektedir.
Bu analizler ürünlerin yüzeyini görmek için yapılır. Bunlardan bazıları kalibre, ürünlerin yüzeyinde hasarlar, çürük, kötü koku ve kötü tat analizleridir.
Aflatoksin Analizleri
Peroksit Analizleri
Serbest yağ asitleri analizleri
Toplam yağ analizleri
Toplam Aerobik Bakteri Analizleri
Escherichia coli Analizleri
Koliform Analizleri
Küf Analizleri
Salmonella Analizleri